Hoe LinkedIn in het Nederlands te installeren?

LinkedIn is ‘s werelds grootste professionele netwerk. Wereldwijd heeft dit netwerk al meer dan 135 miljoen leden. In Nederland is LinkedIn ook al jaren de meest gebruikte professionele netwerksite en heeft nu meer dan 3 miljoen leden. Vanaf vandaag is ook de Nederlandstalige versie van LinkedIn beschikbaar. En het is heel gemakkelijk en eenvoudig te installeren.

Wat houdt deze Nederlandse versie in?

the marketing factory - hoe linkedin installeren in NederlandsLinkedIn heeft in Nederland een groeiend en zeer interactief ledenbestand. De toevoeging van een Nederlandstalige versie van de website moet het makkelijker maken voor leden om in hun eigen taal met hun vertrouwde professionele contacten te communiceren, samen te werken en informatie te delen.

Door de Nederlandse versie te activeren, worden alle Engelstalige benamingen als current, education, recommendations, naar het Nederlands vertaald. Verander je deze taalinstelling bij je account dan wordt dit ook aangepast op je Engelstalige profiel indien je 2 profielen hebt aangemaakt op je account.

Hoe te installeren?

Instellen van je nieuwe taal gaat snel en makkelijk. Je klikt rechtsboven op je naam en kiest in het uitklapmenu voor ‘instellingen’ of ‘settings’. Vervolgens kies je linksonder voor ‘account’. Daar kun je kiezen voor ‘uw taal selecteren’ of ‘select your language’ om de gewenste taal te selecteren.

Kies rechtsboven voor ‘instellingen’ of ‘settings’ door te klikken op je naam:

the marketing factory - hoe linkedin installeren in het Nederlands

Ga dan linksonder naar ‘account’. Als je hier op klikt krijg je de keuze  ‘uw taal selecteren’ of ‘select your language’:

the marketing factory - hoe linkedin installeren in het Nederlands

Als je daar Nederlands aanklikt, heb je vanaf nu een Nederlands account!

the marketing factory - hoe nederlands profile of account installeren

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply